Wij hanteren voor de platen op maat vanuit de webshop een snelle leveringstijd. Bij producten die gelaserd en/of gefreesd moeten worden spreken wij een leverdatum af met u.

Welke afmetingen worden snel geleverd?

– Platen met een maximale omtrek van 350cm (lengte maximaal 275cm) worden in 90% van de gevallen binnen 2/5 werkdagen afgeleverd.

– Platen groter dan een omtrek van 350cm worden tussen 3 en 5 werkdagen afgeleverd bij u adres. Bij grotere bestellingen boven de €2000 kan de levertijd oplopen tot 7-10 werkdagen. Als er vertraging opgelopen wordt door de transportbedrijven, zijn wij daar helaas niet aansprakelijk voor.

Het verzenden is afhankelijk van de grootte van u bestelling. Standaardverzendingen bedragen €14.95 . De hoge verzendkosten hebben te maken met het feit dat Plexiglas goed en zorgvuldig ingepakt en verstuurd moet worden. Bestellingen boven de €450 worden gratis bezorgd.

 

Let op !  Bestellingen die vertraging oplopen door de transporteur of transportbedrijf zijn wij niet aansprakelijk voor. Helaas is er altijd kans dat er vertraging kan ontstaan bij het verzenden van u bestelling.

Meest verkocht

Top producten