Wij proberen elke bestelling binnen ca. 2 tot 5 werkdagen uit te leveren. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleent. Indien de levering langer dan 5 werkdagen gaat duren dan brengen wij de klant hiervan op de hoogte. Wanneer de producten klaar voor verzendingen zijn ontvangt u per email een track en trace code zodat uw bestelling te volgen is.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten hangen af van de afmetingen en het gewicht van de bestelling.
Op de bestelpagina (voordat u de bestelling plaatst) krijgt u een overzicht van de totale verzendkosten.

Wie levert uw pakket?

Voor standaard pakketten werken we met DPD . Grotere bestellingen worden geleverd door XXLpakket.nl teven gebruiken we koerierdiensten en andere transportspecialisten.

Pakket afhalen bij Plexideal

Ons afhaaladres is de Karel Doormanstraat 1D te Emmen.
Op de bestelpagina kunt u op de optie “afhalen in Emmen” klikken en selecteren.
Na het plaatsen van de bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afhaalafspraak.

Track- en trace

Het kan zijn dat een bestelling uit meerdere pakketten bestaat en dat daarom niet in één keer uitgeleverd word. Van ieder pakket ontvangt u een track- en trace code. Mocht er toch nog een iets ontbreken dan kan er contact worden opgenomen met onze klantenservice.

DPD Parcel Shop

Het kan zijn dat de order bij een DPD Parcel Shop afgeleverd is. In dat geval worden zendingen die niet binnen 7 werkdagen afgehaald worden weer teruggezonden. Neem in dit geval contact op met de klantenservice zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

Duurzame bezorging

Met de DPD Pakketservice zorgen wij ervoor dat elk pakket 100% CO₂ neutraal wordt verzonden. Zo dragen wij ook een steentje bij in duurzaamheid op het gebied van transport.

CO2-neutraal-pakket-verzending