• Binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd
  • 1.250 m2 Machinepark
  • Gratis op maat
  • Lasersnijden en frezen

Lijmen & Primers

Gebruik ter voorbereiding van het verlijmen van Trespa Bostik Easy Prep Wipes en/of
één van de Bostik primers. Met Bostik Paneltack lijm kun je Trespa vervolgens verlijmen.

Voor het verlijmen van Plexiglas is Acrifix Plexiglas Lijm Type 192 100GR geschikt.
Meer informatie over het verlijmen van Plexiglas, Polyethyleen en Trespa vind je onderaan deze pagina.

Producten aan het zoeken

Plexideal, dé specialist in kunststofplaten op maat!

Plexiglas lijmen

Voor het lijmen van Plexiglas is Acrifix Plexiglas Lijm Type 192 geschikt. Hiermee kun je zowel gegoten als geëxtrudeerd Plexiglas verlijmen. Deze lijm is echter niet geschikt voor gespiegeld Plexiglas en kan alleen gebruikt worden voor het verlijmen van dezelfde materialen.

Acrifix Plexiglas lijm drogen

Acrifix Plexiglas Lijm is kleurloos en vrij van luchtbellen. Dit zorgt voor een onzichtbare lijmverbinding. Onder invloed van uv-licht droogt deze lijm in 3 uur. Het droogproces kun je versnellen met behulp van een uv-lamp.

accessoires

Polyethyleen verlijmen

Polyethyleen was voorheen lastig te verlijmen. Inmiddels zijn er meerdere lijmsoorten op de markt gebracht, waardoor het verlijmen van Polyethyleen makkelijker is geworden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit LSE-lijm, 3D Scotchweld lijm en 2K Hybride lijm. Deze lijmen bieden wij zelf niet aan, maar zijn elders online verkrijgbaar.

Trespa lijmen

Bostik Paneltack is elastisch, weersbestendig en heeft een uitstekende mechanische sterkte. Zo kun je Bostik Paneltack toepassen voor het verlijmen van gevelpanelen, plafonds, luifels en boeiboorden. Ook is het uiterst geschikt voor het verlijmen van Trespa platen. Trespa platen kun je bovendien ook gebruiken als gevelbekleding.