Plexideal, dé specialist in kunststofplaten op maat!

Plexideal is gespecialiseerd in kunststofplaten en het fabriceren van kunststof halffabricaten. Voor het creëren van een duurzame toekomst voor de volgende generatie is blijven innoveren cruciaal. Dat beseffen wij maar al te goed. Daarom zijn we continu research aan het doen naar duurzame oplossingen om kunststofplaten nog beter op maat te fabriceren. Dat doen we niet alleen. Dat doen we samen met bedrijven wereldwijd!

Wat doet Plexideal?

Jaarlijks fabriceren we duizenden kunststoffen op maat voor verschillende sectoren in de maakindustrie. Of het nu gaat om één kunststofplaat of 500.000 platen, met onze hightech machines zijn we in staat om grote en kleine producties te zagen, frezen of lasersnijden. Om aan de vraag te blijven voldoen, beschikken we over een groot assortiment plexiglas: groot, klein, dik, dun en in elk willekeurige kleur. Voor plexiglas bent u bij ons aan het juiste adres!
Bij Plexideal is veel mogelijk. Heeft u een idee? We denken graag met u mee.

plexideal team

Over onze producten

Plexideal staat garant voor kwaliteit. We besteden veel zorg aan de bewerking en afwerking van alle producten die we vervaardigen. Producten verlaten pas onze fabriek als ze aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Onze medewerkers

timoti
Tomas

Timoti Babakhani

Tomás Fainda

Yannick
Andre
matheus

Yannick Reij

André Bastos

Matheus Blaak

Kunststof zagen

Wij zagen je kunststof plaat gratis voor je op maat. Zo zagen wij Plexiglas, Polycarbonaat, HPL, Dibond, Polyethyleen en PVC schuim. Hiervoor gebruiken we hoogwaardige zaagmachines.

Meer informatie

Kunststof lasersnijden

Wil je details in je kunststof plaat bewerken? Kies dan voor lasersnijden. Door de flexibiliteit van de laserkop kun je kunststof eenvoudig in verschillende vormen snijden.

Meer informatie

Kunststof buigen

Wij werken met veel verschillende productiemethodes. Zo kunnen wij ook kunststof buigen. Hiervoor gebruiken wij speciale buigmachines die de plaat gereed maken voor buiging.

Meer informatie

Kunststof frezen

Is de kunststof plaat te dik om te lasersnijden? Of wil je schroefdraad of een 3D bewerking in het materiaal verwerken? Kies dan voor het frezen van kunststof.

Meer informatie