Plexideal, dé specialist in kunststofplaten op maat!

Plexideal is gespecialiseerd in kunststofplaten en het fabriceren van kunststof halffabricaten. Voor het creëren van een duurzame toekomst voor de volgende generatie is blijven innoveren cruciaal. Dat beseffen wij maar al te goed. Daarom zijn we continu research aan het doen naar duurzame oplossingen om kunststofplaten nog beter op maat te fabriceren. Dat doen we niet alleen. Dat doen we samen met bedrijven wereldwijd!

Wat doet Plexideal?

Jaarlijks fabriceren we duizenden kunststoffen op maat voor verschillende sectoren in de maakindustrie. Of het nu gaat om één kunststofplaat of 500.000 platen, met onze hightech machines zijn we in staat om grote en kleine producties te zagen, frezen of lasersnijden. Om aan de vraag te blijven voldoen, beschikken we over een groot assortiment plexiglas: groot, klein, dik, dun en in elk willekeurige kleur. Voor plexiglas bent u bij ons aan het juiste adres!
Bij Plexideal is veel mogelijk. Heeft u een idee? We denken graag met u mee.

Over onze producten

Plexiglas staat garant voor kwaliteit. We besteden veel zorg aan de bewerking en afwerking van alle producten die we vervaardigen. Producten verlaten pas onze fabriek als ze aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Onze medewerkers

timoti
robin

Timoti

Robin

Dario

Plexiglas zagen

Omdat wij werken met veel verschillende productiemethodes kunnen we ook platen van plexiglas op maat zagen. Hiervoor gebruiken we uiteenlopende hoogwaardige machines.

Meer informatie

Plexiglas Lasersnijden

Plexiglas lasersnijden wij met hoogwaardige lasermachines. Deze machines zijn in staat om kunststof halffabricaten, zoals specifieke maten of vormen en losse onderdelen.

Meer informatie

Plexiglas buigen

Plexiglas is vanwege de thermoplastische eigenschappen zeer buigzaam. Voor het buigen van plexiglas beschikken wij over speciale machines, waaronder een buigapparaat voorzien van gloeidraad.

Meer informatie

Plexiglas frezen & graveren

Naast het lasersnijden van specifieke maten of vormen, kunnen onze machines ook graveren in Plexiglas. Plexiglas graveren wij met onze hoogwaardige lasermachines.

Meer informatie