• Binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd
  • 1.250 m2 Machinepark
  • Gratis op maat
  • Lasersnijden en frezen

Schroeven

Bij Plexideal heb je keuze uit verschillende kleuren HPL platen. Voor elke HPL plaat die wij aanbieden hebben wij bijpassende schroeven. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor gentiaanblauwe hpl platen ook gentiaanblauwe schroeven en voor mosgroene hpl platen hebben wij mosgroene schroeven. Hierdoor zie je geen enkel kleurverschil en vallen de schroeven niet op. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en een strak eindresultaat.

Producten aan het zoeken

Plexideal, dé specialist in kunststofplaten op maat!

Voor elke HPL plaat een geschikte schroef

Wij bieden voor elke HPL plaat bijpassende schroeven aan. Zo heb je keuze uit de volgende kleuren: cream white, (pure) white, izeon grey, lichtgrijs, leigrijs, antracietgrijs, izeon jet black, zwart, gentiaan blauw, straalblauw, mosgroen, monumentgroen, purperrood en vuurrood.

Torx bolkop

De HPL schroeven van Plexideal zijn voorzien van een Torx bolkop. Torx is gemaakt van RVS en is van zeer hoge kwaliteit. Een Torx bolkop kan meer kracht hebben dan een traditionele schroefkop en het slijt minder snel uit waardoor het langer bruikbaar is. Bovendien schiet je bit niet snel uit een Torx bolkop en kun je er dus gemakkelijk mee werken.

Toepassingen HPL schroeven

HPL schroeven zijn geschikt voor het bevestigen van volkern platen. Denk aan Trespa (HPL) platen en kunststof platen zoals Ki-Kern en Abet. Deze schroeven zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn dus uitstekend corrosiebestendig onder normale atmosferische omstandigheden. Hierdoor kun je deze schroeven ook buiten gebruiken.

HPL schroeven bestellen

Heb jij bevestigingsmiddelen nodig voor jouw HPL platen? Bij Plexideal heb je ruime keuze aan HPL schroeven in diverse kleuren. Zo is er voor elke HPL plaat een geschikte schroef. Doordat wij schroeven aanbieden in dezelfde kleuren als onze HPL platen zijn de schroeven bij bevestiging nauwelijks zichtbaar. Ideaal wanneer je HPL bijvoorbeeld gebruikt als gevelbekleding en je niet wil dat de schroeven opvallen. Wil jij HPL platen of HPL schroeven bestellen? Neem gerust een kijkje in onze webshop. Mocht je vragen hebben dan kun je gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.