• Binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd
  • 1.250 m2 Machinepark
  • Gratis op maat
  • Lasersnijden en frezen

Tape

De Bostik Foamtape behoud onder verschillende weersomstandigheden zijn hoge kleefkracht. Deze foamtape is speciaal gemaakt als onderdeel van het lijmsysteem van gevelplaten. Ook kan het als afstandhouder bij gevelplaatverlijming worden gediend. Met een tweezijdig klevende schuimband zorgt het voor een uitstekende hechting aan de gevelplaat. Daarnaast garandeert het voldoende dikte van de lijmril.

Producten aan het zoeken

Plexideal, dé specialist in kunststofplaten op maat!

Bostik Foamtape toepassen

Het foamtape breng je na het drogen van de primer verticaal en ononderbroken aan op de gevelplaten. Gebruik hiervoor eventueel afstandshouders, steunblokjes of horizontale stelregels en gebruik een glasklem om de grip te verbeteren. Eenmaal gepositioneerd druk je het licht wrijvend aan. Is corrigeren niet meer nodig? Druk de Bostik Foamtape dan stevig aan en snijd het af met een scherp mes. Verwijder de schutfolie van de foamtape niet totdat de lijm is aangebracht. Pas als het tijd is om de gevelplaten te verlijmen kun je de schutfolie verwijderen.

accessoires

Temperatuur

Bostik Foamtape kun je het beste gebruiken bij temperaturen tussen +5˚C en +30˚C. Gebruik je de foamtape niet? Dan kun je het bewaren in een niet-geopende verpakking onder droge omstandigheden tussen de +5˚C en +30˚C. Bostik Foamtape is één jaar houdbaar.

Voordelen Bostik Foamtape

De voordelen van Bostik Foamtape is dat het tape corrigeerbaar is mits het niet hard is aangedrukt op de gevelplaat. Daarnaast kun je het toepassen bij koude (+5˚C) en warme (+30˚C) temperaturen zonder kans op vermindering van de kleefkracht. Bovendien helpt Bostik Foamtape om gevelplaten netjes te kunnen verlijmen.

Bostik Foamtape bestellen bij Plexideal

Ben jij binnenkort van plan gevelplaten te verlijmen en heb jij daarvoor Bostik Foamtape nodig? Dan ben je bij Plexideal aan het juiste adres! Wij verkopen Bostik Foamtape met een dikte van 3 millimeter en breedte van 12 millimeter. Met een lengte van 25 meter kun je deze tape op zowel grote als kleine gevelplaten gebruiken. Wil je graag meer informatie over Bostik Foamtape? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien jou graag van advies.