• Binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd
  • 1.250 m2 Machinepark
  • Gratis op maat
  • Lasersnijden en frezen

Plexiglasschermen

U vindt bij ons betrouwbare plexiglas spatschermen met zeer diverse afmetingen. We maken ze in eigen huis, duurzaam en met precisie. Doordat we rechtstreeks leveren, blijft de prijs laag. Onze corona-preventieschermen zijn zowel effectief als representatief. Ze zijn voorzien van slimme, hoge steunen voor maximale stabiliteit. Een speciale opening aan de onderzijde maakt tansacties mogelijk. Bestellen is gemakkelijk en vertrouwd. Kies het formaat dat in uw situatie geschikt is of vertel onze klantenservice wat uw wensen zijn voor spatschermen op maat.

Producten aan het zoeken

Plexideal, dé specialist in kunststofplaten op maat!

Plexiglas spatschermen in elke gewenste maat

Er is licht aan het einde van de tunnel. Maar zolang het coronavirus een risico vormt, bieden plexiglasschermen een oplossing in uiteenlopende werksituaties. Ze garanderen dat uw bedrijfsactiviteiten op een veilige manier doorgang vinden.

Met onze direct inzetbare corona-preventieschermen neemt u uw verantwoordelijkheid voor de gezondheid van uw klanten en medewerkers. Bovendien helpt u de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Dat is de investering dubbel en dwars waard. We hebben spatschermen in een groot aantal formaten op voorraad én we leveren maatwerk. Alle aantallen zijn mogelijk. U kunt ook verschillende groottes en modellen combineren.

Kassaschermen? We hebben ze of we maken ze

We vinden het al bijna ‘normaal’, kassaschermen in winkels en supermarkten. Daaruit blijkt dat ondernemers zich snel aanpassen en hun verantwoordelijkheid nemen. Een goed ingemeten kassascherm pantsert zowel uw personeel als klanten tegen het coronavirus. Met de juiste toepassing van kassaschermen en overige coronamaatregelen hoeven ook de niet-essentiële winkels niet meer dicht. Zodat er weer geld kan worden verdiend.

Veilige kantooromgeving? Bestel bureauschermen

Thuiswerken neemt een vlucht maar is niet altijd mogelijk of wenselijk. In veel situaties maakt persoonlijk contact en overleg tussen mensen het verschil. Dat kan veilig. Laat uw medewerkers zien dat u hun gezondheid serieus neemt en zorg voor voldoende bureauschermen. Ook als u bezoek ontvangt, bieden spatschermen op bureaus en vergadertafels de vereiste bescherming.

Met plexiglasschermen komt het leven weer op gang

Spatscherm, kuchscherm of coronascherm, hoe je onze plexiglasschermen ook noemt, met de juiste toepassing kan het leven weer op gang komen. In winkels, kantoren en op de werkvloer bieden coronaschermen een effectieve oplossing. Ook in het uitgaansleven bieden spatschermen de vereiste bescherming. Ze zorgen dat cafés, restaurants en theaters hun deur weer kunnen openen en veilig gasten kunnen ontvangen.

Laat weten waarmee we u van dienst kunnen zijn

Wat uw zakelijke activiteiten ook zijn en wat uw werksituatie ook is, met de flexibele inzet van onze corona-plexiglasschermen zijn uw klanten en medewerkers effectief beschermd. Daarnaast draagt u bij aan het terugdringen van de pandemie en zorgt u dat we weer zo snel mogelijk terug kunnen naar het ‘oude normaal’. U kunt bestellen uit voorraad, maar we maken ook kassaschermen en bureauschermen op maat. Dat doen we zonder extra kosten en nauwkeurig. Bestellen is gemakkelijk en u kunt vertrouwen op snelle levering.