Geplaatst op door mark

In deze blog leggen wij uit hoe je Polycarbonaat, Plexiglas en Polyethyleen kunt laten lasersnijden én hoe je de prijs eenvoudig via CutWise kunt berekenen. Dus ben jij benieuwd naar hoe CutWise precies werkt? Lees dan vooral verder!

Wat is CutWise

CutWise is een online applicatie van BMTEC waarmee je eenvoudig en snel prijzen kunt berekenen en offertes kunt aanvragen. Zodra jij jouw tekening, het gewenste materiaal, kleur, aantallen, afmetingen en bewerkingen hebt doorgegeven ontvang je binnen 10 seconden een offerte op maat in jouw CutWise account. Is de offerte akkoord? Dan kun je de gewenste levertijd invoeren en de offerte direct omzetten in een order. De status van jouw order kun je in jouw account volgen van productie tot levering. Ook kun je de offerte- en orderhistorie inzien, offertes bewerken en met één klik herhaalorders plaatsen.

Waarom is CutWise handig?

Niet alleen is CutWise handig om snel een prijsindicatie te kunnen krijgen maar het biedt Plexideal en BMTEC ook de kans om lasergesneden kunststof producten tegen enorm scherpe prijzen te leveren. Daarnaast versnelt CutWise het hele proces van offerteaanvraag tot order. Dit scheelt veel tijd voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Hoe werkt CutWise precies?

Ten eerste heb je een account nodig om CutWise te kunnen gebruiken. Heb je dit nog niet? Maak dan eenvoudig een account aan via de website van BMTEC. Zodra je bent ingelogd kun je jouw tekening uploaden. Daarna selecteer je het materiaal, de gewenste dikte, kleuren en aantallen. Als alles naar wens is ingevuld kun je de offerte indienen. Binnen 10 seconden ontvang je jouw offerte op maat. Deze kun je terug vinden in jouw account. Als de offerte akkoord is bevonden kun je een levertijd aangeven. Dit kan vanaf 3 tot maximaal 14 dagen. Heb je de levertijd geselecteerd? Dan kun je de offerte omzetten in een order. Wij gaan vervolgens aan de slag met het lasersnijden van jouw product.

Sinds wanneer is BMTEC een partnerbedrijf?

BMTEC is al vanaf het begin onze partner op het gebied van het lasersnijden van kunststof halffabricaten. Deze samenwerking biedt onze klanten veel voordelen. Zo kunnen wij niet alleen op maat gezaagde kunststoffen aanbieden maar ook lasergesneden, gebogen, gefreesde en gelijmde kunststof platen. Wanneer er een order voor het lasersnijden binnenkomt houdt de klant contact met Plexideal terwijl BMTEC zorg draagt voor het lasersnijden van kwalitatief hoge kunststofproducten.

Met welke producten kun je terecht bij Cutwise?

CutWise kun je gebruiken als je kunststof platen wilt laten lasersnijden. Dit is al mogelijk vanaf 1 stuk tot aan grote getalen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer CutWise vrijblijvend uit!

Welke plaatmateriaal diktes zijn beschikbaar binnen CutWise?

Bij CutWise heb je keuze uit plaatmaterialen in verschillende diktes. De minimale en maximale dikte is afhankelijk van het soort materiaal. Wil je graag weten welke diktes CutWise aanbied? Neem gerust een kijkje en probeer het uit.

Kunststoffen platen lasersnijden bij Plexideal

Bij Plexideal kunnen wij Plexiglas, Polycarbonaat en Polyethyleen lasersnijden. Ben je benieuwd naar de kosten van lasergesneden kunststoffen? Log in op CutWise, ontdek de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.