Geplaatst op door mark

Samenwerking Plexideal en BMTEC

Plexideal levert kunststof platen. Er is een uitgebreid assortiment aan kunststof platen, denk bijvoorbeeld aan HPL-platen, Plexiglas platen of polyethyleen platen. Met als doelgroep zowel particulieren als zakelijke klanten komen er de meest uiteenlopende aanvragen binnen. Op maat gemaakte kunststofplaten is de core business van Plexideal. Dit zijn de rechte maten. Echter, er is nog meer mogelijk. Door onze intensieve samenwerking met BMTEC kunnen wij meer dan alleen op maat gemaakte aanvragen leveren.

BMTEC is specialist in bewerken van kunststoffen. Zij leveren namelijk halffabricaten voor bedrijven. BMTEC maakt het onmogelijke voor ons mogelijk. Door middel van lasersnijden, buigen, frezen of lijmen van kunststof, zijn de meest uiteenlopende opdrachten niet alleen gerealiseerd in 2d, maar ook in 3D. Voor onze klanten heeft deze samenwerking alleen maar voordelen. De klant bestelt bij Plexideal en houdt contact met Plexideal. Wij blijven dus het aanspreekpunt voor de klant. Alleen de bewerking laten wij over aan BMTEC, voor het optimale resultaat.

Kortom: door de intensieve, goedlopende samenwerking tussen Plexideal en BMTEC kunnen we onmogelijk veel realiseren voor onze klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Vond u dit artikel interessant? Bekijk dan ook eens onze blogpagina met andere Plexideal gerelateerde onderwerpen!