Geplaatst op door mark

In het tweede kwartaal van 2021 is Plexideal officieel uitgebreid naar Duitsland. Om de Duitse markt goed te kunnen bedienen hebben wij een volledig vertaalde webshop opgebouwd. Deze is te bekijken op: https://www.plexideal.de. Uit ons marktonderzoek kwam naar voren dat de Duitse markt enorm is. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij deze uitdaging aan willen gaan met als doel: marktleider worden in onze branche.

Plexideal gaat zich internationaal uitbreiden naar Duitsland

In januari 2019 werd Plexideal een Besloten Vennootschap (BV). Vanaf dat moment bieden wij onze diensten vanuit onze Nederlandse webshop aan in Nederland, Duitsland en België. Nu, bijna 3 jaar later, is Plexideal internationaal uitgebreid naar Duitsland. De wensen van de Duitse markt sluit goed aan op ons aanbod. Hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat de producten en diensten van Plexideal veel waarde kunnen toevoegen aan de Duitse markt.

Productaanbod in Duitsland

In Duitsland bieden wij dezelfde producten aan als in Nederland. Om de producten goed te kunnen transporteren is het aanbod in afmetingen van een aantal producten echter kleiner. Zowel Nederlandse als Duitse klanten kunnen dus bij ons terecht voor het op maat laten maken van kunststof platen. Er is keuze uit: Plexiglas, Polycarbonaat, Trespa, Alupanel, Polyethyleen en PVC schuim platen. Daarnaast bieden wij bijpassende schroeven, lijm, kit, tape en schoonmaakmiddelen aan.

Diensten Plexideal in Duitsland

Naast dezelfde producten bieden wij Duitse klanten ook dezelfde diensten aan. Voor het frezen, buigen, lasersnijden en zagen van kunststof platen ben je bij Plexideal aan het juiste adres. Het op maat zagen van kunststof platen doen wij gratis. Voor de overige bewerkingsmethodes vragen wij een kleine toeslag. Mocht je een offerte willen aanvragen voor het lasersnijden van kunststoffen, dan kun je deze eenvoudig aanvragen via CutWise.

Plexideal Duitsland

Plexideal biedt dezelfde producten en diensten aan in de Duitse markt als in de Nederlandse markt. Ben jij benieuwd naar hoe de Duitse webshop van Plexideal eruit ziet? Neem dan een kijkje op: https://www.plexideal.de.