Geplaatst op door Nicole Meijer

De Trusted audit van Plexideal is zowel in Nederland als Duitsland officieel goedgekeurd! Dit houdt in dat Trusted Shops Plexideal heeft gecertificeerd en jou de mogelijkheid biedt om je aankoop te beschermen. Zo kun je zonder risico en dus met een gerust hart een bestelling plaatsen.

Gratis jouw aankoop beschermen

Direct na je aankoop kun je je gratis tot €100 je pakket beschermen met Trusted Shops Koperbescherming Basic. Hierbij maakt het niet uit welke betaalmethode je hebt gekozen.

trusted-shops

Trusted shops PLUS

Wil je jouw aankoop voor een hoger bedrag beschermen? Dan kun je kiezen voor Trusted Shops PLUS. Door hiervoor te kiezen is jouw aankoop en toekomstige aankopen tot €20.000 beschermt bij webshops die bij Trusted Shops zijn aangesloten. Dit is uiteraard inclusief de kopersbescherming. De kopersbescherming bedraagt per bestelling 30 dagen voor zowel de Basic als de PLUS variant.

Kosten Trusted Shops PLUS

Om je aankoop voor een hoger bedrag te beschermen zal je een lidmaatschap moeten aangaan van €9,90 per jaar bij Trusted Shops. De contractduur betreft dan minimaal 1 jaar.