Geplaatst op door Nicole Meijer

Heb je een Plexiglas scheidingswand op maat nodig? In onze webshop koop je eenvoudig Plexiglas op maat die je vervolgens kunt toepassen als scheidingswand. Wij bieden zowel heldere als gekleurde Plexiglas platen aan. Het zagen van deze platen doen wij gratis!

Zodra je een Plexiglas plaat in de webshop hebt uitgezocht, voer je gemakkelijk de gewenste hoogte, breedte en aantallen in. Je ziet daarna direct je prijs. Klik vervolgens op: bestel nu en ontvang binnen 2 à 5 werkdagen je Plexiglas scheidingswand op maat.

 

Plexiglas scheidingswand voor kantoor

Plexiglas scheidingswanden zijn ideaal voor op kantoor. Vooral wanneer collega’s naast elkaar zitten. Een scheidingswand zorgt namelijk voor privacy, waardoor je niet wordt afgeleid en betere focus op je werk behoudt.

Uiteraard moet een scheidingswand in dat geval dan niet doorzichtig zijn. Bij Plexideal kun je daarom zowel heldere als gekleurde scheidingswanden kopen.

 

Afschermingen voor balies of kassa’s

Afschermingen van Plexiglas kun je inzetten voor onder andere balies of kassa’s. Dit kan bijvoorbeeld dienen ter bescherming van eventuele overdracht van verkoudheid, griep of corona. Daarnaast kun je afschermingen gebruiken om te voorkomen dat men gemakkelijk bij de kassa of andere waardevolle spullen kan komen.

plexiglas
Plexiglas plaat

 

Waarom is Plexiglas geschikt als scheidingswand?

Plexiglas is om verschillende redenen uiterst geschikt als scheidingswand. Zo is het stevig en 25 keer sterker dan glas. Tevens is Plexiglas de helft lichter dan glas. Hierdoor kun je het makkelijk plaatsen of monteren.

Een ander voordeel is dat je keuze hebt uit diverse Plexiglas scheidingwanden. Wij bieden namelijk heldere en gekleurde Plexiglas platen aan die wij gratis voor je op maat zagen. Hierdoor past jouw scheidingswand precies op de plek waar je het hebben wilt.

Ook is het eenvoudig schoon te maken. Je kunt hiervoor echter geen chemische schoonmaakmiddelen gebruiken, aangezien het materiaal dan dof wordt.

Meer informatie over Plexiglas en hoe je dit dient schoon te maken lees je in onze blog “de vele voordelen van Plexiglas”.

 

Plexiglas afscherming

Hoe kun je Plexiglas plaatsen of monteren?

Plexiglas scheidingswanden kun je bijvoorbeeld ophangen door het met een wit touwtje aan het plafond te monteren. Hiervoor dien je gaatjes te boren in de Plexiglas plaat. Dit kun je echter ook aan ons doorgeven. Dan lasersnijden wij de gaatjes voor je uit.

Ook kun je Plexiglas in een standaard plaatsen. Hiervoor heb je kunststoffen pootjes nodig waar het Plexiglas in geschoven wordt. Deze Plexiglas pootjes kun je bij ons aanvragen. Wij lasersnijden dit dan voor jou op maat.

 

Plexiglas scheidingswand bestellen bij Plexideal

Bij Plexideal kun je een Plexiglas scheidingswand op maat kopen. Wij bieden namelijk maatwerk in het  zagen van diverse kunststoffen, waaronder Plexiglas.

Heb je echter een scheidingswand nodig in een specifieke vorm? Ook dan kun je bij ons terecht. Naast het gratis op maat zagen, bieden wij immers ook het frezen, lasersnijden en buigen van kunststof aan.

Jouw Plexiglas scheidingswand wordt geleverd met beschermfolie aan beide kanten. Dit beschermt het materiaal tegen vuil en krassen. De beschermfolie dien je voor montage van het Plexiglas af te halen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

zager-vacature-plexideal
Plexiglas zagen